pentru Theia

durata: max 7 ani de la data postării.

Salut scumpa mea! Ce faci?  (Scuză-mă că încep așa, ca întotdeauna, dar vreau să zâmbești. Zâmbești 🙂 )

Vrei să ghicesc ce s-a întâmplat între timp cu tine?! Începem…

Îți mai place ploia, sunt sigură! Te simți bine atunci când plouă afară. Auzi picăturile și zâmbești ca un copil sau ești serioasă și tristă…oricum, te alinți așa, te lași sedusă de frumoasa melodie care te încarcă cu o energie nebună. Tragi aer în piept și renaști. Este o fericire pe care o poți simți doar tu.

Ai rămas o visătoare incurabilă. Încă îți mai permiți luxul de a visa cu ochii deschiși și visezi ca și până acum: și la ce vei avea, și la ce nu vei avea niciodată… Realizezi visele.

Ești o idealistă!

Faci pe alții fericiți. Te comporți cu oamenii la fel cum te-ai comporta cu tine… și nu urăști. Niciodată nu ai putut să urăști și niciodată nu vei putea.

Sper că ai reușit să păstrezi tot ce-mi plăcea la nebunie în mine, cu toate că în ansamblu aceasta nu reprezintă altceva decât apogeul naivității pe Pământ. Păstrezi cu sfințenie cele mai frumoase amintiri din viața mea.

Vreau să cred că te-ai vindecat definitiv… și ai făcut-o lent, dar sigur. Ți-ai mai lăsat un credit că vei mai putea iubi dar nu mai iubești. Mai crezi în dragoste, crezi altfel, nu cum cred eu acum. E important pentru mine să mai crezi… și pentru tine. Aș fi fericită să știu că iubești… că iubești și ești iubită, dar știi că nu-ți pot cere prea mult. Timpul își va juca festa. Nu-ți mai încalci propriile legi și nu mai calci peste tine, nu-ți calci peste concepții.

Ai găsit răspunsul la multe întrebări iar unele le-ai abandonat. Nu pierde timpul cu toate prostiile!

Nu mai plângi când ești singură și ți-e greu. Te implor, nu mai plânge! Dacă mai plângi cred că ai luat-o razna sau ești pe-aici! Nu mai ții totul doar în tine… asta te-ar ucide odată! Și nu iei vina asupra ta atunci când nu ești vinovată!

Vreau să cred că nu ai început să faci lucruri inutile, cum ar fi: manipulezi cu opinia publică, încerci să schimbi lumea, ai încredere în oameni, scrii cărți(știi adevărul, nu ai talent în asta), numeri stelele de pe cer, crezi în povești…

Ai pierdut multe. Nu mai admiți să ți se ia și ce ți-a mai rămas. Ești mai înțeleaptă, mai înțelegătoare și mai puțin răbdătoare… asta mă aștept să se întâmple cu tine. Ai o experiență în spate care te-a întărit și te-a distrus în acelaș timp. Te-a schimbat! Ești mai des tristă!

Faci voluntariat! Petreci mult timp cu copiii și le dai tot ce ai mai bun din tine lor! Întotdeauna i-ai iubit.

Citești mult și faci doar ceea ce-ți place! Călătorești, te plimbi neîncetat cu bicicleta când reușești, pierzi timpul cu prietenii care s-au rărit, ce-i drept… dar au rămas cei mai din cei mai, mai joci din când în când șah și mai desenezi, asculți muzica care îți mai vibrează în suflet, mergi la concerte… Și da, timpul și-a modificat pușin definiția și aspectul… a devenit mai complex și mai puțin.

Nu ai uitit de ce mi-am dorit eu. Ai un pisicuț negru pe care îl iubești foarte mult.

Nu ai uitat de oamenii care nu te vor uita niciodată.

Încă mai crezi. Mai mergi la biserică, știi că este important!

Altceva… vom trăi și vom vedea!

Reclame

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare /  Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare /  Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare /  Schimbă )

w

Conectare la %s