Ce-ar fi fost dacă…

Zilele trecute m-am împrietenit cu o fostă colegă de liceu, pe una dintre rețelele de socializare. 

Ce bizar sună: „m-am împrietenit” cu ea… De fapt, ne cunoașteam aproape de-o viață. Am făcut cunoștință pe când am participat amândouă la un training de 3 zile dedicat educației, iar după câțiva ani am devenit colege de liceu. După absolvire, fiecare și-a urmat drumul și am devenit parte din trecutul unor oameni de care nu ne mai lega nimic. Pân’ la urmă foarte puțini prieteni „supraviețuiesc” trecerii timpului, dar asta e altă poveste.

Întâmplarea de acum câteva zile m-a pus pe gânduri. Mă tot gândeam ce-ar fi fost dacă aș fi retrăit acei ani, dar având experiența de acum?! Oare aș fi sorbit mai mult din fericirea fiecărui moment? Oare aș fi făcut alte alegeri? Cu certitudine… 

Gândindu-mă la lista lucrurilor făcute altfel, mi-am dat seama că sunt acțiuni pe care le-am întreprins deja, sunt idei la care lucrez, sunt obiective pe care mi le-am trasat. 

Într-un final mi-am dat seama că am rămas doar cu amintirile… puține… și pe zi ce trece sunt tot mai șterse și mai îndepărtate. Aici am găsit răspunsul la întrebare… ce-ar fi fost dacă?! 

…aș fi rămas cu mult mai multe momente memorabile.

Anunțuri

Lasă un răspuns

Completează mai jos detaliile tale sau dă clic pe un icon pentru a te autentifica:

Logo WordPress.com

Comentezi folosind contul tău WordPress.com. Dezautentificare / Schimbă )

Poză Twitter

Comentezi folosind contul tău Twitter. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Facebook

Comentezi folosind contul tău Facebook. Dezautentificare / Schimbă )

Fotografie Google+

Comentezi folosind contul tău Google+. Dezautentificare / Schimbă )

Conectare la %s